Spoznajte našo
ekipo.

Smo majhno podjetje, ki že vrsto let opravljamo naše storitve. Trudimo se, da so naše stranke zadovoljne ter se vračajo vedno, ko nas potrebujejo. To je cilj do uspeha.

TRADICIJA IN RAZVOJ

Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1978 in vse od tedaj vlagamo naš trud v razvoj  in kvaliteto naših storitev ter produktov.

KVALITETA

Vedno stremimo k izdelavi kvalitetnih materialov, kar nam uspeva s pravilno izbiro vhodnih surovin ter prav tako s samim procesom predelave materiala. To dokazuje tudi pridobljen certifikat o skladnosti za določene agregate.

Zadovoljstvo stranke

Pomembno nam je zadovoljstvo naših strank, zato poskušamo vedno ugoditi vsem željam in zahtevam.

Kdo smo?.

Spoznajte, kdo vse stoji za našim imenom.

Marko Pungerčar

Direktor

Druga oseba

Drugi naziv

Decembra leta 1978 sem pričel kot zasebnik opravljati obrtno dejavnost ”avtoprevozništvo”. Najprej sem dejavnost opravljal z tovornim vozilom – dvoosni kiper. Po nekaj letih sem pričel z upravljanjem kamnoloma v Tržišču, zato sem moral nabaviti tudi nakladalec. Ob povečanju potreb po tovrstnih storitvah je bilo potrebno strojni in vozni park posodobiti z bolj zmogljivim nakladalcem in tovornim vozilom. V letu 2000 sem zaposlil prvega delavca. V naslednjih letih se je podjetje razvijalo. Povečali smo število zaposlenih. Po končanem izobraževanju se je v podjetju zaposlil še sin Marko. V podjetju nas je sedaj skupaj zaposlenih 5. Do danes smo strojni in vozni park posodobili in razširili, ter tako razpolagamo z kvalitetnimi in zmogljivimi stroji.

V letu 2006 nam je bila podeljena koncesija za izkoriščanje mineralne surovine v kamnolomu v Tržišču. Velik poudarek dajemo kvaliteti agregatov za beton in tampon, zato smo v letu 2007 pridobili EC-CERTIFIKAT notranje kontrole proizvodnje.


Od leta 2010 pa imamo pridobljeno tudi OKOLJEVARSTVENO DOVOLJENJE za predelavo gradbenih odpadkov z pomično napravo na območju gradbišč.
V podjetju trenutno razpolagamo z tremi kamioni MAN (triosni kiper), tandem kiper prikolico, štiriosno selitveno prikolico (40t), valjar ABG 160 (8,5t).
Za pripravo materiala v kamnolomu uporabljamo bager CASE CX330 (35t) z udarnim kladivom 3t. Za lažja dela v kamnolomu in na gradbiščih pa razpolagamo z bagrom CASE CX210B (22t) ter bagrom IHI 80NX (8t).


Nalaganje materiala izvajamo z dvema nakladalcema VOLVO. Za predelavo materiala pa uporabljamo mobilni drobilec HARTL (30t), drobilec BL-3 ter mobilni sejalnici Finlay 393 in Finlay 683.

Skupaj z nami uresničite vaš projekt.

Kontaktiraj nas in pridobi ponudbo